Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Siedem serów głównych

Utworzony przez Serofanka, 24 kwietnia 2011 r. o 19:39 Powrót do artykułu
Pozdrawiam P. Mientkiewicza i wielkie dzięki za całą akcję. Przydałby się artykuł o tradycjach serowarstwa na Lubelszczyźnie.Jesteśmy tu tacy odosobnieni, jeżeli szkolenia z serowarstwa to na drugim końcu Polsku, w Lidzbarku Warmińskim, a u nas ta tematyka po macoszemu. Slowfood najbliższe convivium chyba ma w Warszawie, a u nas w związku z kandydaturą na Stolicę Kultury także slowfoodzkie convivium mogłoby dużo dobrego zrobić. Miałam okazję popróbować serów Pani Sylwii z Frontiery, chapeau bas, przesympatyczna osoba także. Panu Suliszowi wielkie dzięki za popularyzowanie zdrowej, dobrej żywności i potraw i może jakaś organizacja już działa w tym względzie. Wdzięczna za informację, gdzie w Lublinie spotykają się pasjonaci dobrych serów i jedzenia. Byłabym wdzięczna za informację na ten temat. serenissima8@o2.pl Pozdrawiam. Miłośniczka serów.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Sery zagrodowe to temat rzeka.. Sama odkrywam ciągle nowe smaki..kozie, owcze, krowie.. Duży wybór naszych polskich serów maja na Koszykowej 20 w Warszawie. Jak jestem w poblizu to zawsze zajrzę i coś spróbuje z polecanych przez Pana Mietka:-)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...