Kupując kebaba osiedlasz araba
za którego wyjdzie polka
bo ten obieca jej wielbłąda i latjący dywan.
|
|
KUPUJCIE DALEJ KEBABY...ZALEJE NAS FALA ISLAMU,TAK JAK W BELGII,NIEMCZECH I WIELU INNYCH KRAJACH :ph34r:
|
|
Kebaby są niezdrowe i niedobre. fu
|
|
Wole kebaba od Turka, jak od Polaka. Ten niestety oszukuje na wszystkim co się da, włącznie z nieświeżym mięsem. Także jak Kebab to tylko od Turka !!
|
|
Poproście właścicieli "kebabowni" o etykietę z opakowania a sprawdźcie ilość mięsa w mięsie, które jest wkładane do Waszej ulubionej bułki bądź pity. W Makro widziałem mrożony ogromną "rolkę" kebaba drobiowego, który widzicie później w lokalu - skład: 45% mięso z kurczaka, reszta to soja, tłuszcz i długa lista chemicznych dodatków (cena: ok. 100 zł netto). Oczywiście nie każda kebabowania sprzedaje taki rarytas ale z pewnością w wielu kolor i struktura tego mięsa nie wygląda zachęcająco do konsumpcji. Poza tym warto wiedzieć ile gram tego mięsa jest w Waszym kebabie później. Jak zdobędziecie te wszystkie informacje, to warto rozważyć dopłatę i zjeść coś innego - świeżo grillowanego hamburgera, w którym jest od 100 do 250 gram 100-procentowej wołowiny, w innych lubelskich lokalach.
|
|
Kupując kebaba zasiedlasz Araba.
|
|
lepszy turas ktory napieprza kebaby niz cygan, ktory nic nie robi
|
|
uwazajcie na bulki z kebabem
jeden arabus ma piekarnie na kalinowszcyznie i raz po pijaku nazygal do ciasta
skopalismy mu d... ale nadal pewnie daje w ciasto
|
|
Czy ktoś z Was z czystym sumieniem może powiedzieć że zjadł w Polsce dobrego, PRAWDZIWEGO kebaba z baraniny?? Szczerze wątpię....
|
|
Kupując kebaba osiedlasz araba za którego wyjdzie polka bo ten obieca jej wielbłąda i latjący dywan.Gupie te polki. |
|
Najbardziej mi brak barów mlecznych i Empików.Możan było smacznie i tanio zjeśc i za frico poczytać sobie prasę.
|
|
Czy ktoś z Was z czystym sumieniem może powiedzieć że zjadł w Polsce dobrego, PRAWDZIWEGO kebaba z baraniny?? Szczerze wątpię....Z baraniny ?? Nie wierzę w takie szczęście... Niestety w Polsce, to tylko kurczak i to też nie każdy. Trzeba Kebaba wybierać świadomie i patrzeć na to co wisi na ruszcie. |
|
Glupi to sa ludzie, ktorzy pisza takie komentarze :)
|
|
Z baraniny ?? Nie wierzę w takie szczęście... Niestety w Polsce, to tylko kurczak i to też nie każdy. Trzeba Kebaba wybierać świadomie i patrzeć na to co wisi na ruszcie."CHOPIE", żeby zjeść Kebaba z baraniny, sprzedawca musi mieć klientów.Taki jak Ty zdarza się 1/1000.Mam przyczepkę z kebabem i w mojej karierze ,dotychczas 3 osoby zapytały o baraninę.I teraz pomyś!! Mam kupić Kebaba z baraniny dla 3- osób, co zrobię z pozostałością???Zamrozić???.Byłem w Niemczech, jadłem Kebaba u Turka- też z kurczaka. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|