Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Anula~

~Anula~
  • Goście

Napisano 20 czerwiec 2011 - 14:57

Nie wiem,w którym momencie panu recenzentowi "się dłużyło"?Spektakl jest świetny od początku do końca.Miałam szczęście obejrzeć go w sobotę i moim zdaniem Jerzy Rogalski był jednym z mocniejszych punktów tej sztuki.Zresztą cały zespół był wspaniały ale Monika Babicka i Szymon Sędrowski,rzeczywiście,są REWELACYJNI!!!!Gorąco wszystkim polecam;-)

#2 ~kola450~

~kola450~
  • Goście

Napisano 27 październik 2011 - 20:02

Ja równiez zgadzam sie z Anulą: sztuka świetna od poczatku do końca. Gorąco wszystkim polecam, a sama jutro ide na nią kolejny raz , i jestem ciekawa czy z nowa obsada bedzie równie ciekawie.

#3 ~Emilia~

~Emilia~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 21:46

To nie była Komedia, ale Tragedia. Nigdy nie byłam na tak nudnej i marnej sztuce. Szkoda czasu i pieniędzy.

#4 ~MArta~

~MArta~
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2012 - 22:51

hej :)

interesuje mnie, jak ogląda się spektakle w Osterwie z perspektywy pierwszego rzędu? nie miałam jeszcze przyjemności, a się wybieram i waham, między 1 a 10 rzedem....

#5 ~mosskit~

~mosskit~
  • Goście

Napisano 13 kwiecień 2012 - 22:39

Wyświetl postUżytkownik Emilia dnia 28 październik 2011 - 21:46 napisał

To nie była Komedia, ale Tragedia. Nigdy nie byłam na tak nudnej i marnej sztuce. Szkoda czasu i pieniędzy.

Wszystko może być komedią albo tragedią, to zależy od poczucia humoru widza ;)
Ale jeśli uważasz, że spektakl jest nudny, czy marny (co za słowo!), to oglądaj telenowele i nie marnuj czasu na chodzenie do teatru.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych