Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak zrobić dobry chłodnik

Utworzony przez ~Agata~, 16 czerwca 2010 r. o 16:54 Powrót do artykułu
Najlepszy chłodnik jadłam w Okunince w Restauracji Słonecznej.Pycha!!!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A ja najlepszy jadłam w "Góralskiej izbie" na Głębokiej. Polecam!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A ja najlepszy w domu Zresztą różnie ludzie robią chłodniki, jedni owocowe, inni warzywne. Ja polecam warzywny na śmietanie sojowej - trochę inny smaczek a też łatwiej przyswajalny dla organizmu: szczypiorek, koperek, łyżka koncentratu barszczu, pieprz, sól, sok z cytryny i Alpro soya Cuisine! Zapraszam też do skorzystania z innych przepisów Alpro na ######www.alprosoya.pl
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Fajne chłodniki sa na https://kuchennefigle.blogspot.com. Gazpacho i chłodnik litewski.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...